april 26, 2023

TUDI LETOS TEČEMO, NA ŽE 6. AFRODITINEM TEKU

Tudi letos tečemo, priprave na 6. Afroditin tek s Štajerskim valom so v polnem teku. Dobimo se na prvo junijsko soboto, 3. junija, v Rogaški Slatini. Letos poleg tekov še dve novosti: Afroditin pohod na Janino in vozičkanje z Afrodito.

Start Afroditinega teka s Štajerskim valom na 1 km je vedno množičen

Rekreativni športni dogodki, kot je Afroditin tek s Štajerskim valom, pozitivno vplivajo na kakovost življenja lokalne in širše skupnosti, združujejo ljudi v akciji in promovirajo gibanje v naravi. Prireditev je tekmovalnega značaja na 5 in 10 km v moški in ženski konkurenci, lahko pa se odločite tudi za krajši, rekreativni tek po promocijski progi skozi Rogaško Slatino, 1 km ali za test hitre hoje na 2 km. Letos prvič Afroditin pohod na Janino in vozičkanje z Afrodito.

Letos na teku dve novosti: Afroditin pohod na Janino in vozičkanje z Afrodito.

Vsi prijavljeni tekači in pohodniki na vseh treh progah in pohodu bodo prejeli promocijsko – darilni paket Kozmetike Afrodita in darila, ki jih bodo prispevali pokrovitelji dogodka. Darila prejmejo tudi vsi prijavljeni na vozičkanje. Start in cilj teka in pohoda bosta na Evropski ploščadi v Rogaški Slatini, vozičkanje z Afrodito bo na Pegazovi ploščadi.

Še razmišljaš? Prijavi se na PROTIME.SI.

Tudi letos dve tekmovalni dolžini, na 5 in 10 km, progi pa sta letos nekoliko spremenjeni.

Zvečer na Evropski ploščadi koncert s Kvatropirci
Na dan teka, v soboto, 3. junija, ob 21. uri pa vas vabimo še v družbo Kvatropircev, ki bodo z nami v koncertnem večeru na Evropski ploščadi. Partner koncerta je Central Cafe, vabljeni na romantičen večer na njihovi terasi.

Zvečer bodo nastopili Kvatropirci, prishnili jim boste lahko ob pijači na terasi Central Cafe in Evropski ploščadi, brez vstopnine.

Galerija slik